Úprava nákladného priestoru dodávky – furgonu
Pojazdnú predajňu alebo „food track“ je možné zriadiť aj vo vozidlách furgonového typu všetkých veľkostí a značiek podľa požiadavky klienta. Priestor je tiež možné rozdeliť a vytvoriť chladiaci skladovací box. Takto upravené vozidlá sa dajú použiť na predaj chladených výrobkov. Priestor je možné zariadiť ako kuchyňu, ktorá môže slúžiť na prípravu jedál, občerstvenia a pod.
Povrchová úprava:
Obloženie stien laminátom hr. 1,5 mm s certifikátom na styk s potravinami, ktorý zabezpečí ľahkú čistiteľnosť priestoru. | ✓ |
Základný opis nadstavby:
- Výklopné okno na boku vozidla, otvárané za pomoci plynových vzpier, rozmer podľa dispozičného riešenia vozidla v priestore, kde je plánované zasklenie ložného priestoru (nie je možné zasahovať do nosných konštrukcií vozidla).
- Podlaha vozidla je ošetrená podlahovou gumou s PVC nášľapnou plochou.
- Hygienický kút: dvojdrez, 6 l bojler, batéria, rozvod, 2 x 25 l nádrž, čerpadlo, odpad, menič, skrinka s pracovnou doskou + osadenie drezu, odpad.
- El. rozvod na 230 V + 12 V externá zásuvka, 2x LED osvetlenie, rozvodná skrinka, istenie, prúd. chránič, napojenie hyg. zázemia, napojenie spotrebičov, 5x zásuvka 230 V, redukcia, 3 000 W sínusový menič, ktorý počas jazdy zabezpečuje 230 V prúd na udržanie potravín, v ktoré sú uskladnené v chladničkách či mrazničkách.
- Vo vozidle je možnosť nainštalovať gastrospotrebiče, ktoré môžu byť napájané elektrinou alebo plynom.
- Pracovný pult.
- Skrinky na uloženie šatstva.
- Horná skrinka s výklopom.
- Zimná úprava – plexi odsuvná stena.
- Box na plyn alebo elektrocentrálu.
- Strešný vetrák.